Nyheter

Ekstraordinært årsmøte avholdt 18. april.
Etter utrolig godt oppmøte på det ekstraordinære årsmøtet, og konstruktiv jobbing ble det altså valgt et nytt styre fram til et vedtatt årsmøte 12. september. Dette er for å komme videre med festivalen og opprettholde drifta på en best mulig måte. I tillegg har mange av medlemmene sagt seg villige til å ta på seg jobben med å gjennomføre ulike arrangementer, sånn at belastningen for styremedlemmene blir mindre.

Det vil som planlagt bli gjennomført Lyst heile natta 14. mai, noe alle gleder seg masse til, etter kjempegode erfaringer med disse lokale arrangementene i fjor. Det var virkelig høydepunkter for alle involverte, og det satses hardt på å gjenta suksessen i år.

Festivalen i år går som planlagt fra 18.-26. juni, og det nye styret går ut med program for dette så snart de får spikret det. Av helt praktiske årsaker blir ikke dette før 1. mai, da Damene på Coopen holder på for fullt nå og må gjennomføres med stil først! Men program kommer, og sommerfestival blir det, så hold av datoene og støtt opp om også årets arrangementer! At det holdes liv i festivalen er utrolig godt å vite, og vi er utrolig takknemlige for alle som både har bidratt, bidrar og skal bidra i tiden framover, med stort eller smått!!

Sten Skjellhaug fortsetter i sitt gjenværende år som leder, nå som han har et helt styre rundt seg, i tillegg til mye hjelp fra medlemmer og eiere.

Gratulerer til Sulitjelma, til Mons Petter-festivalen og til alle involverte! Dette er virkelig en gladdag, og vi takker nok en gang alle som gjør det mulig.

Mvh styret i MPF.

Tilbake